Gezelligheid en Sportiviteit

Hardlopen is goed voor lichaam en geest. Loop je bij De Wilp Runners dan is het ook nog eens ontzettend gezellig. Samen lopen zorgt voor extra motivatie en bovendien kun je veel van elkaars ervaring en kennis over het hardlopen leren. Sinds september 2015 is de Wilp Runners ontstaan en langzaam maar zeker groeit onze club.
Onder de Wilp Runners vind je lopers van allerlei niveaus. Het varieert van beginnende lopers die net hun eerste 5 kilometer in de benen hebben tot doorgewinterde marathonlopers. Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau. Samen kunnen we ervoor zorgen dat we onze doelen bereiken, of dat nu een nieuw PR op de 4 mijl van Groningen is of het lopen van je eerste Marathon, elk doel is even belangrijk.

Deelname aan de trainingen

Iedereen is welkom om een keer vrijblijvend aan te sluiten en gezellig met ons mee te trainen. Voor deelname aan de trainingen adviseren we dat nieuwe deelnemers zonder veel moeite een afstand van 5 km kunnen volbrengen. Elke donderdagavond trainen we gezamenlijk ofwel een duurloop- of een intervaltraining. Geef aan wat je doelen zijn en we zullen tijdens de training inspelen op je doelen.

Uiteindelijk gaat het er niet om hoever of hoe snel je rent, maar dàt je rent. Het plezier in het lopen dat is waar het om gaat!

Elke donderdagavond 19.30 uur

Elke donderdag avond wordt er gezamenlijk getraind, de trainingen worden afwisselend
begeleid door verschillende ervaren lopers van onze loopgroep. De trainingen bestaan uit duurloop en interval training.
Er wordt om 19.30 gestart vanuit ons clubhuis aan de Meester Nennstiehlweg 36. 

Activiteiten

Regelmatig worden er professionals uitgenodigd om een trainings- of informatieavond te verzorgen. Denk hierbij aan een geschoolde looptrainer, voedingsexpert of een fysiotherapeut.
Voor deelname aan de trainingen van De Wilp Runners betaal je voor dit alles slechts€25,per half jaar. Wil je eerst even proberen of trainen met de Wilp Runners iets voor jou is dan mag je dit vrijblijvend een maand proberen.